vips så var allt löst

världens lättaste problem...  det var kabeln det var fel på till ipoden. Men hur i hellsicke skulle man kunna vetat det? Anna kom hit med sin data+ipod+sladd också testade hon min sladd först. också stod det lika för henne som det gjort för mig, så då kom tanken; SLADDEN. Så då testade jag hennes sladd och vips så funkade det. Det är allt min dag idag... lite iallafall. Dock har jag nte pluggat någonting till provet som vi har i morgon. men vi börjar ju halv elva och jag har ställt klockan på 07.50. upp och duscha och läsa läsa läsa läsa.

på lördag är det fest har jag hört också.
jag följer bara med strömmen ja så blir det nog bra sen.

dålig(a) dag(ar)

så jävla rolig dag ja hade igår då.
först så hade vi fått hem VGA-kabel också vi fick det att funka... men vips så verkar den vara glapp. ja också hade min ipod kommit, och vips så funkar den inte att ta in låtar på! ingenting funkar. fittäckel saker. Nu ska Emil höra med hans klasskamrat hur mycket han skulle ha för sin. så jag får köpa den begangad. Kan jag göra de, eftersom ja vet att den funkar..  STÖÖÖÖÖÖRT vad irreterad ja är.

min dag. typ.

idag har äääntligen jag och Anna börjat på våra tittskåp. hahahahaha. låt mig skratta, för ack vad fula de är. klassen kommer inom en snar framtid få se hur duktiga vi varit..  host.
sedan frågade Sanne om jag skulle med och träna så vi tog ett pass där. Fast idag fick det bara bli kondition, stavas de så? :D o


filmtips på filmer ja inte sett ännu

The Road.
drama/äventyr
Henrik sa att alla pratade om denna filmen och sa att den va grymt bra.
så jag håller nu på att ladda ner den. kika själva..i love you beth cooper
komedi.


hyyyysch

det tog inte lång tid.
nu har jag voddler liggandes på mitt skrivbord.
och med skrivbord menar jag skrivbordet på dator såklart.
verkar vara hur bra som helst. svensk text och allting.
kan ju nästan inte bli bättre. skulle finnas lite serier. typ....
How i met your mother ;) skulle vara perfekt då.
pusskram

tom plånbok

jahapp. då var man ännu fattigare.
Jag har köpt mig en Voddler invite.

snart ska ja ta på mig träningskläder.
jag ska gå till lillhaga. dagens träning.
yes.

några kronor fattigare

ja, det är dyrt att hälsa på sofie och henrik.
Soffan satt och kikade på bikinisar när ja kom och självklart vill jag också delta i det ifall man skulle hitta något till Greklandsresan vilket ja behövde, och visst, jag hittade en bikini + trosor. Sedan började vi kika runt lite på olika sidor och vips så hade vi köpt en ipod också. dock en "kopia". skit fan ja i. ipod som ipod. huvudsaken man kan lyssna på musik med den är jag nöjd. Så sakerna kommer kanske i veckan. intressant.  alltid lika roligt med nya saker , inte sant? försökde buda på en voddler invite på tradera också .. tror ni de gick bra elllee? Soffan och Henke vann en.  Får se hur det ser ut för dem.. jag vill också ha, jag ska ha ! så småningom.

att gå runt den tråkiga sjön var ovanligt otråkigt. Det gjort fort och de va inte alls lika jobbigt. Eller man brukar tänka " tar det aaaaldrig slut? " så tänkte jag inte en enda gång. Kanske för att man hade så mycket att prata om. När jag får min ipod blir det fler rundor. Musik is the shit, right? hur kan man leva utan musik? Man blir ju lite mer peppad...

tjollahopp tjollahej så vare läggdags för mig.

Det är inte jag som pratar för fort, det är du som tänker för sakta!
Äntligen kom en förklaring på varför min familj
aldrig hör vad jag säger? OCKSÅ SKYLLER DOM
PÅ ATT JAG PRATAR FÖR FORT? pschyy, känn in sanningen!

:D


fixat. hoho !

promenad blir av, yey.
Mikael hänger med mig ett varv runt den tråkiga sjön.
efter det åker jag dirket till soffan och henrik så dem får
allt stå ut med en stinkbomb då. Nog för att det kanske
inte luktar sådär mycket när man går ute som man gör
när man är och tränar på pace. nej, de tror ja inte.

en vattenflaska ska med i bilen, får ej glömmas.

ingenting och ingenting

usch. jag vill ta en promenad.
inte själv.
sedan vill ja åka till syster och henrik.
det ska jag.

hum hum hum.
en gåkamrat eller en pacekamrat skulle sitta fint.
ta ett konditionspass liksom.

beroende framkallande

Emil har fått mig att blivit helt beroende av How i met your mother. sjukt bra serie :D och nu när jag sett klart säsong tre som  han tjatat på mig så länge att ja ska göra så får ja inte börja se säsong 4 utan honom. Så nu får ja vänta x antal dagar för att få se det. :( i sådana här tillfällen önskar man att man hade alla säsonger så man kunde kolla om  på allt. lätt värt de. synd att man inte tänkte på det tidigare eftersom Emil har de tre första säsongerna. Ikväll då? vad händer då? antagligen ska ja bara ta de lugnt, inte göra ett smack. Eller så kanske man ska ringa Sanne och höra vad hon gör? äsch. jag vet inte ännu.

känns som en evighet sedan ja träffa Anna.
vad fan gör hon i huvudstaden såhär länge liksom?
pallra arslet hem nö.  bums.

idag känner jag såhär .. . :

Dagens -
¤ att happy pets inte funkar !! döööö.
¤ att Anna är i sockholm

Dagens +
¤ att man endå har en klass som är bra
¤ att jag fått träffat en fin emil


kanonkulan

lite småtrött efter dagens träning. men lätt värt det.
& i morgon börjar vi halv elva. ska vi behhöva gå till skolan för att få lite sovmorgon?
jag suckar högt på busstiderna och på att ja inte har liiiite mer pengar
så ja kan köpa mig en bil .. känner du dig manad att köpa en åt mig?

sova lite till emil kommer.

jag skulle kunna hänga dig H.

idag fick vi stänga order från maggan att man inte ska träna varje dag. iallafall inte när man nyss börjat. och visst, man sliter ju på kroppen och man kan bli sjuk så vi lät bli i att träna idag. I morgon tar vi ett pass efter skolan istället. Är faktiskt riktigt trött nu också, känns som att ja skulle kunna somna när som helst. men icke, det ska jag inte. troligen kommer ja inte kunna sova natten ut.

Är det bara jag som är så jävla trött på skolan?
kommer lätt på ig på historian.

äckel
störd
mongo
snusk
tråk

är bara några ord hur jag känner för historia

också var man fast...

Vem kunde tro att jag skulle gilla stryketräning? Det var riktigt roligt faktiskt OCH riktigt jobbigt. glöm inte bort de sista. de va jävligt jobbigt. Vi gick/sprang på band först i 30 min och sedan fortsatte vi ner till styrkan och körde där en 30-45 min. så jag citerar vad sofia skrev på face : jag är slut som artist ! i morgon blir det en till runda. egentligen tänkte vi ta på lunchen, men hallå? ingen av oss har kort ännu eftersom han inte är där.  Ska ringa grabben i morgon och fixa det där.

Maggan, du har just fått dig två träningskamraten, när du vill!
bara satt du vet liksom.

Time for mu beatysleep. goodnatt!

HAR NI INTE SETT MIG NYLIGEN..... ?

.....  enligt facebook ser ja ut såhär:


Först fick jag detta...  och seen ...( kolla nedan )


ett bättre humör

nu vet jag varför jag var på så dåligt humör innan..
jag är på bättre humör nu fast än de andra är kvar.

jag och anna for ner på sportringen. Så jag köpte mig
ett par träningsbraller och en tröja till de, kanoners.
Nu är det bara skor som fattar, så jag får låna sålänge.

så det blir iallafall träning senare ikväll.
hur ska detta sluta liksom? jag + styrka = ??????????
märks väl om ja lever i morgon =D

helg igen tack

stört. den här helgen har ju bara flygit i väg. I lördags åt jag hos anna. sedan kom sanne, lillman, simon och erik och spelade spel med oss. lite skoj vare faktiskt men jag sög rätt mycket. vid tolv åkte jag till Emil , somnade dock inte förrän tre för det kom en jättefull jesper och så. I går så åkte vi till emils pappa och åt och var social i några timmar. sedan när vi kom tillbaka till hybo blev det lite film och så. somnade till filmen 2012, så jag vet inte hur den slutade. idag har de varit skola. suuuuuck så jävla mycket. urk..

ikväll. kanske första gången på pace (?) ah ja vet inte alls.
urk på det också. urk på allt nästan. känn in dagens humör.


vad sa du?

stört. nu har man gått och blivit beroende av happy pets facebook. TACK, TACK !!

helgplanering .. CHECK!

min helg är fullsmäckad nu alltså. I morgon ska jag, anna och sanne ha "pyjamasparty", som dom kallade det, hos sanne. Det betyder film-maraton och en MASSA redbull för att hålla sig vakna. Ja, planen är ju den att vi ska vara vaken så länge som möjligt och se alla dessa filmer vi laddat ner idag. Det kommer sluta med att alla har somnat på varsin plats i rummet. troligen: Anna i sängen, sanne på golvet och jag på soffan. På Lördag ska jag på middag nere hos Anna, om jag får gissa blir det pasta oooooooch....... kyckling kanske? hahahaha. Senare mot kvällen/natten beroende på när Emil hade tänkt komma hem från Simon ska Sanne skjutsa dit mig så jag får sova med honom. Hoppas dock på att få komma till en stadig pojke när ja kommer och inte en däckad (y) haha !
 så på söndagen kommer jag troligen spendera min dag hos Emil om han vill ha mig där eftersom man inte hinner umgås så mycket när man kommer vi läggdags. På tal om läggdags ska jag lägga mig och somna till en film som varje kväll. Brukar ta några dagar att se klart en film, grymt !

ööööh vadå vadå?

jag har inte ens suttit på en skoter i år. väldigt tråkigt. Undra om jag ska gå och vinna några miljoner sådär, ta ett skoterkort och köpa mig en egen skoter. Nu tänker ni: ja ofta en skoter kostar flera miljoner då? Men då tänker ja: när jag ändå ska gå och vinna pengar varför inte vinna några miljoner så man får lite till övers?:D Men undra om det vore lika roligt..  jag och Anna sitter där på skotern i 30km/h. typ. hahha. kaaaanske är lite roligare att åka med någon som vågar trycka på gasen lite.. vilket ja inte vet om ja skulle våga göra. Resan skulle nog inte sluta så värst bra då. fast iof; så vill jag ju inte heller att det ska vara såhär kallt. vad mycket krav man har känner jag, vem har inte? kravfria människor, vart lever dem? på pluto? äsch. tackhej.


PS. typ fick veta vääärsta grejjen nyss också :o måste ringa en person så jag får det bekräftat ifall den personen som sa det till mig fått fel information. hahaha inte för att ja tror att den personen skulle ljuga men ja MÅSTE ringa, snart.. ja snart ! hoooo ... totalt uppspelt är ja.

min klass är sjuk! =D

idag när maggan kom till skolan började han lyssna på hiphop. Det slutade med att han sa att han var hiphop, han hade tydligen alltid varit de... enligt han själv. smått roligt faktiskt.

Roligaste lektionen idag: Samhälle. Sjukt egentligen, men vi fick spela spel . uppskattas.
tråkigaste lektionen idag: Historia som alltid, men är glad att jag gick, viktig information som delades ut idag.

ikvälll kommer myset. <3

idag har det varit krig

Idag spårade skoldagen ut helt totalt. blev krig på eftermiddagen alltså. KRIG! jag blev helt misshandlad, efter det vart konversationen mellan mig och maggan såhär:


Maggan: Malin, du ska inte sova med Emil inatt va?
Malin: vadårå?
Maggan: ne men säg inte vad jag har gjort idag såfall.
Alla: ASG!
Malin: jaaa, så du erkänner att du varit dum!?!?
Maggan: han kanske kommer och slår mig. Jag kommer bli hatad.
Malin: hahahah, ja passa dig nu!

i matsalen var det också jääävligt roligt. fast då var vi snälla på varandra.
men jag fick skratta. mycket.

Ikväll ska jag och anna på bio så vi får glömma hela dagen alltså! Luftslottet som spängdes går ju nu, så den ska vi allt se annars får man typ vänta till i sommar eller nå för att se den....


första skoldagen.......

ja, det var skit tråkigt på krogen i Lördags. Jag hade mycket roligare hemma hos Sanne innan. Jag festade på redbull och ostkrokar medan alla andra satt där med sina drinkar haha. Anna och jag ledsnade redan runt ett men stannade till halv två iallafall. Då hämtade Berling och Martin oss och skjutsade mig till Emil. Spenderade hela dagen där igår vilket var mysigt :) Idag har det varit skola vilket suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger !! Jag hatar skolan, jag hatar den ännu mer nu än  vad jag gjorde innan lovet.

Jag och Anna har iallafall bestämt att vi ska skaffa Pacegym-kort. Inte illa för två folkskygga personer, haha. Lika bra att börja röra på fläsket igen kanske.

Lite bilder sen Lördags kommer här iallfall.
tonight's gonna be a good night


ikväll blir det utgång, ganska troligt att ja går ut nykter.
Kanske blir en eller två drinkar, men ja tror de kan bli
roligt ändå faktiskt. efteråt får jag åka och sova med
en mycket bra pojkvän, mysigt :)


underbart att levajag har en underbar pojkvän.
jag har en underbar vän / vänner.
jag har en underbar familj.


godnatt


VI vs DEM

min huvudvärk försvann iallafall. Har haft en riktigt rolig kväll. Vi lekta bil-kurragömma. har ni lekt det någongång? om inte - testa. Det är riktigt roligt haha. jag, anna och sanne var i en bil och Micke och Stefan i en annan. medan vi gömde oss med bilen (hade bestämt vart man fick vara ungefär) väntade dem tills vi gav dem tre ledtrådar så det inte skulle bli allt för svårt också turades man om sådär. Vi tjejer ägde skiten ur pojkarna :D right? hahah. det var skoj iallafall och nu är det läggdags, så godnatten!

åh nej åh

aj aj aj aj. jag har sådan jävla huvudvärk ! Fick den när jag gick ut (???) känns som att ja börjar bli förkyld också, så jag känner mig lite hängig! Känns som att klockan är 8 också men den är inte ens 6. SUCK. Jag ska allt göra mig en kopp varm oboy senare. Måste vila ut alltså. I morgon ska kanske jag och Anna ner på byn och fika eller ta en lunch.. skepp'o hoj

Avatar what?..

hahaha, men helt seriöst. Trodde ni verkligen att Anna och jag skulle ha ro att se Avatar eller? Nej, vi är så jävla tröga människor så vi måste se den med smarta människor som kan berätta för oss vad som händer ! Så istället satte vi på en annan film men det blev noll kollande på den, vi satt och pratade i timmar istället!


femte januari TVÅRTUSENTIO!

Efter en massa mys och bus med Emil väntar en lugn kväll med anna.
Vi ska se filmen Avatar, dock med lite sämre kvalité. Hoppas att det funkar
ändå för alla säger att den är superbra!

Jag och Emil såg en bra film igår,
Carriers

Handling:
Ett dödligt virus har spritt sig över världen. Smittan är överallt, ingen är säker och ingen går att lita på. Fyra ungdomar försöker via USA:s bakvägar ta sig till en avskild strand i Mexiko, där de planerar att vänta ut pandemin. Men när deras bil går sönder mitt på en öde landsväg, tvingas de möta virusets offer i en kamp på liv och död...Tv400 - dåligt med reklamer

tv400 måste vara en kanal med få reklamer.
De enda reklamerna som visas är:

Calle kristiansson - MINST 2 gånger per reklampaus.
Erik Grönwall
Rädda Barnen/Unicef
Rolandz - film
Ronny Jonsson - film
Friends


Detta förekommer på VARENDA paus !!!!
jag kan snart alla reklamer utantill. Vi var hemma hos Sanne igår och kikade på American Pie som gick på tv400. Tror ni att vi blev less på reklamerna eller? Nu kikar jag på Mammas pojkar på Tv400, och nog fan är det samma reklamer som igår OM och OM och OM igen !!!

and we love it


Nyår 2OO9

Kvällen var riktigt rolig. Lagade mat och så med Anna först. Sanne kom också, Även jonas och berling en sväng. Sedan åkte vi vidare till simon som hade en liten fest. Det var toppen skoj där :) Vid tolvslaget fick jag e nyårspuss av Anna eftersom min fina pojkvän var på en annan fest :) Men han kom och sov med mig sedan så jag fick allt en massa nyårspussar då. uppskattas !


RSS 2.0