gott nytt år !

kan ju börja med att önska alla ett gott nytt år :)
Ikväll ska jag ha romaniskt middag med Anna eftersom sanne inte äter! Lite senare mot kvällen åker vi till Hedsta där det nya året ska spenderas. Och ja är allt annat än ledsen över det. Snälla människor, snälla vänner.. blir nog toppen toppen skulle jag tippa på!

snart blir det byn med anna, vem annars? vi ska inhandla lite tills ikväll.
sedan blir det väl att vila tills man ska börja göra sig iordning. Vid fem åker
vi till platsen där vi ska äta .... vart kan de vara tro ? :)  hiih


Bild till föregående inlägg


Hudiksvall

Det blev Hudik idag med Anna och sanne, några plagg följde med mig hem men roligast var dekorationen i bilen. Från hudik, igenom Ljusdal till sanne röt ut:

sanne: - Mormor!
Anna: - ja din mormor
Sanne: - ja... anna!
Anna: - nananna
Sanne: - ANNA ! take it down!!!
Anna: - JAHAAAAAAAAAAAAAA!!! hahahahahaahaha

kan ni gissa vad som hänge på backspegeln?











Rätt svar:  ett antal underkläder

Himla roligt

haft en riktigt trevlig kväll med tha flicks. Kikade på småstadsliv (var väl på tiden) och sedan läste vi "fel sms" på internet och lyssnade på busringningar.. här kommer några av de vi såg.

Från Felsms

Till: Dåvarande pojkvän Erik
Sms: Tja gumman. Jag behöver fan en dildo DESPERAT!!! Erik har en förjävla liten kuk, har inte kommit på evigheter, hahaha. Hänger du med?
Svar: Inget

Förklaring: Skulle egentligen skickat det till min bästa vän, men kom till min pojkvän istället. Hon heter Erika, och jag tittade inte så noga.. Han satt bredvid mig, och blev jävligt förbannad och gick ut. Sen var det slut efter det! :)

Till: Killen
Sms: Så sjukt pinsamt. Jag tror att jag råkade fisa högt i natt när jag sov hos Tobbe. Jag vaknade av det i alla fall. :s jag skäms i hjäl. Fan skall jag göra??
Svar: Hahaha jag hörde det.

Förklaring: Skickade till min kille som jag varit tillsammans med i 2 månader. Det var menat till min bästa vän. Jag trodde jag skulle dö när jag såg att svaret var ifrån honom och inte ifrån min vän.

Till: Ny kille
Sms: Pinsamt så jag dör. Vi käkade tacos i går. Blev dålig i magen men höll mig hela kvällen och natten. Nästan. Smög upp i natt och gick på toan sen blev det stopp. Allt bara flöt om kring. Jag skäms ihjäl. Vad skall jag göra. Jag bara smet därifrån. Kram / Jossan
Svar: Jo tack jag märkte det. Inte bara pinsamt av dig utan snuskigt att inte ta hand om det själv.

Förklaring: Ni förstår vad som hände genom mitt skickade sms. Jag skäms fortfarande för det. Vi har inte hörts mer sen dess. Nästan ett år.
Jag var jätte kär men det sket sig kan man säga. Smset var menat till min bästa vän.


Från busring



vill ni se mer, gå in på http://www.felsms.com/ och http://www.busring.se/

godnatt om sisådär en minut

  • Emil åkte 1.
  • Sofie kom 2.
  • mamma m. gäng kom 3. (ca)
  • henrik kom 4.
  • vi åt 5.
  • jag brände skivor klockan 6.
  • Anna och Jonte hämta mig klockan 7. ( lite tidigare kanske )

Nu är jag skittrött. Har varit folk här hela dagen så inte undra på att man blir sömnig. Så ikväll blir det en tidig kväll. Känner redan att ögonen svider lite smått som dem gör när man är trött.

Klockan nio är det wallander på canal +. Efter det är det Dumpad och sedan börjar en annan Wallander. tur att man har någonting att "se" ikväll, eller somna till kanske man ska säga.


tjugofemte december

hejsanhejsanhejsan. orkade inte skriva ett inlägg igår..  vilade och umgicks med anna en sväng och sedan kom emil på kvällen så jag tänkte lägga upp lite bilder sen fredags nu.












hopplahej

hualigen. Nu har jag möblerat om rummet. Så som det var förut. Det känns bra, bättre? jag vet inte. Men bra iallafall.  Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå ner till Anna en sväng :) sedan får vi främmande till middagen och sedan  är det bara att göra sig iordning för ikväll blir det utgång vilket inte händer allt för ofta. Men tydligen så är det skitdyrt :O bajsa alltså. hejdå

KÄNN IN MIN OTROLIGT SERIÖSA DESIGN !

                                              

so, if you excuse me

dags för en makeover på bloggen.....


upd.
jag har ingen fantasi ...................................

Julen är nu över, eller...?

Då var julen över. Har haft en riktigt trevligt dag. Det första vi gjorde var va att åka till mamsen och dem och åt julfrukost, ovanligt gott med gröt faktiskt. Ingen mandel dock.. vi lever ändå. Åkte hem, vila, gjorde oss i ordning och for vidare till Soffan och Henrik vid halv tre. Där bjöds det på glögg, pepparkakor och sådant medan vi såg Kalle. Sedan bröt vi traditionen och öppnade julklapparna före maten istället för efter. Men det gick lika bra det. Det var himla roligt att se allas miner när jag sa " tomten har också varit här med en säck..", då var det jag och soffan som hade köpt några skitsaker till alla. ingen fattade någonting..  skoj skoj. Maten var som vanligt.. inge vidare bra eftersom de inte äär så gott, men ja tröck i mig en potatis och några köttbullar, sedan fanns det PAJ till mig :O på julbordet :O hej och hallå vad traditionen sprack där men nog blev jag mätt allt. Sedan blev det en massa spel som var riktigt roligt, såg även lite tv och nu är jag hemma och ska orka lägga in bilderna.

       

suck suck och SUCK

Denna jävla väntan. Inte är det väntan på julklappar men väntan på att få åka till Sofie och Henrik där alla andra är. Vi befinner oss inte där, nej, istället ska vi sitta och växa fast i soffan här hemma och vänta till klockan kvart i tre. Lovar att vi kommer missa kalle ! skulle inte förvåna mig för alltid när vi ska åka så har väl pappa eller farmor glömt något inne så vi får vända också missar vi absolut kalle. Ja som ni ser är jag verkligen inte på bra humör för tillfället.  känn in julkänslan...................


god jul och glad tomte

Då var det juafton och jag är uppe med tuppen, inte för att det pirrar i magen som det gjorde när man var liten och som det tycks göra för en hel hög enligt facebook.. ? Det enda jag ser fram emot är som sagt att alla är samlade. Julklapparna får bara mindre och mindre betydelse faktiskt. Varför  jag är upp med tuppen är för att vi ska åka till Skräkle ( mamma och pelles stuga ) och äta julfrukost. Vid två halvtre går tåget vidare mot Soffan och Henrik där eftermiddagen och kvällen ska spenderas.

så Go'jul.

HO HO HO

Trodde ja inte skulle få träffa min fina pojke innan helgen
men han kommer och hälsar på mig en sväng i morgon
fick jag nyss bekräftat :)

Enda anledningen ja "läntar" till julafton är för att
för en gångs skull är alla samlade. himla ku.

Kajvall ..










the snow is a new light

Ikväll kanske det blir bus i kajvall. (vill himla gärna skrive Kajevall eftersom vi säger så:o har alltid trott att det heter så....... tydligen inte) Inget bestämt ännu men är rätt sugen på det faktiskt. Så man har något att göra. Hittade ett par täckbraller här hemma idag. Förra året när Anna och jag åkte skoter så lånade jag ett par av henne för ja trodde inte att ja hade ett par. Men vips så fanns det ett par röda i klädkammaren idag. Skor och en skön jacka saknas dock..


I CAN JUST SMILE ...

Har haft en mysig kväll/natt/förmiddag med Emil :)
Nu väntar en funfun dag med min bästa vän :D


världen är alltså sjuk ? hahah


Full dag

tjollahopp tjollahej.
idag har vi haft fullt upp faktiskt. Jag, Soffan, Henrik, Roffe och Linn åkte till ståsjö där vi lastade på en massa, styk under en massa, ved. En hel släpvagn. MVG fick jag på att bära av Henrik, jag är så grym så jag kunde ta mest, ingen nyhet liksom ;) sedan åkte vi vidare till Mammas och Pelles stuga där vi fick lasta av allt. Det var då nedförsbacke också!! Jaaa, tro det eller ej, men jag ramlade, inte bara en gång heller. Så lite frysen blev jag. Sedan lyckades jag tända en brasa också, dock var det Henrik som fick den till liv sedan.

Äntligen är mamsen här  :)

Nu har jag nyss lagat mat åt Pappa och Farmor
och nu ska jag duscha för att sedan invänta en Emil.

smällkaramell

Nanananana. Gudars vad jag är uttråkad. Sofie och Henrik var nyss här på en fika, så tiden gick ju då iallafall. Men nu har jag ingenting att göra...  Jag känner mig rastlös och trött och klockan är inte ens halv tre än..

Jag ska till soffan och henrik efter vi har käkat iallafall, lämna en film och sådant. Och ska Anna vara med Jonte kanske jag stannar kvar där. Annars kanske jag gör något med Anna ikväll. Sånt man aldrig vet.

men baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, vad ska jag göra?

zzzZzzzZZZ

Igår fick akuten ett litet besök av mig. Dock så var det ingenting.. ja, jag kan inte berätta här vad som hände direkt :b Efter maten åkte jag till Emil där jag även spenderade natten. Nu är jag rätt trött för vi fick ställa klockan på halv nio för han hade träning nio. Finns det något mysigare än att kramas med den man tycker om? :)

Förresten kommer mamsen i morgon.
jippi. =D


snyft... .

shit. efter pappas sista present är jag HELT pank!!!!
jag handlade ett par leggins och en tunika idag som
ja kanske tänkte ha på julafton. Sedan köpte jag
Emils present. så nu återstår bara de pengar ja har
kvar till pappas present och efter det är jag helt
pank :O :O :O fy fan vad roligt att alla kan åka
på mellandagsrea utan mig :O stackars mig som
får vänta enda till den sista!!!

Vi har gjort det och det och det

helt SUKT vad jag hatar historia. Det är det tråkigaste ämnet jag någonsin har haft. SERIÖST!! sedan att läraren är lite knäpp förenklar ju inte saken...

efter historian käkade vi och sedan åkte vi ner på byn och kikade på julklappar.
Anna hittade till jonas och jag tror även att jag vet vad jag ska köpa till Emil.
Sedan köpte jag ett par stövlar till mig själv, utan klack. Vilket ja har letat
efter jättelänge och hittade det äntligen! Hejdå mellandagsrea liksom :(
har knappt nå pengar kvar. suuuuuuck..

<3

De här med julklappar. shit vad svårt ! Emil önskade sig en timmes klining (?) på ryggen.  hm.. . hhaha.  sedan sa han " men tänk om du skulle köpt nå jättefint också kommer jag med nå mindre bra, eller tvärtom, då blir det ju pinsamt " och det har han ju rätt i. Sedan sa han återigen att en timmes klining ( hur fan stavas de ??? ) räckte för honom och sedan frågade han vad jag önskade mig och när jag sa: dig. då svarade han: men det har du ju alltid. Han är himla go han :)

en puss på honom.


bota mig, eller nå.

Hade en lektion idag. i cirka en halvtimme för svenskaläraren var sen.
sam.läraren hade någon kurs och kjell lät oss "skippa" hans lektion.
så jag har mestadels vilat hela dagen, nacken gör fortfarande ont. Smörjde
nyss in mig för andra gången idag och hoppas på att smärtan ska var borta
i morgon när jag vaknar. Annars så kommer Emil hit senare vilket ja ser
mycket fram emot :)

om två dagar kommer farmor.
om fem dagar kommer mamma och pelle.
när kommer mormor?

hela tjocka släkten är så gott som här iår.
gilla gilla gilla. Faster skulle tydligen också komma upp
efter nyår, inte varje dag alla är samlade..

Nackspärr... ?

aj aj aj aj aj ! min nacke.
Jag kanske har nackspärr? ont som satan gör det,
men jag har smörjt in mig så ja hoppas det blir bättre snart.


citerar anna idag:
" jag mår bättre än någonsin, livet är perfekt"

jag kan inte göra nå annat än att hålla med.

om ni har tips...


Jag håller på att göra en skiva. innehållet ska vara typ "gamla klassiker" som fortfarande är bra. Men det går lite segt för min del faktiskt. Har hittat en del, en del vet ja inte ens om ja vill ha med. Jag ska sätta mig med gammeldatorn när jag kommer hem och kika vad för låtar som finns där. Mycket gammalt finns där iaf.

just nu insåg ja hur fult gammal ser ut :O
det ser inte ens ut som ett ord ju.....


annars är ja cptrött idag.
hur ska denna dagen sluta??

bakdag

idag har det blivit en bak hemma hos Soffan. Vi gjorde först knäck. första gången jag provade på det, usch vad kletigt det blri säger ja bara ! Deras kök jävlades visst för dem, så inga lampor funkade, inte mikron heller, så den fick vi flytta ut till vardagsrummet. Man löser allt på ett eller annat vis :b Sedan bakade vi pepparkakor, men avbröts av en rolig idé vi fick. h ee m li gt! =D




TILLÄGGER:






.... we already knew it ;) ;) ;)

Wii, riktig träning ??

åkte ju till syster och henrik och lämnade en film. Jag blev kvar där en stund. Dem hade köpt en sådan där wii-matta som dem gör reklam för på TV. Så jag fick testa en massa saker. OCH JA, DET ÄR SKITJOBBIGT. iallafall yoga. pallade inte liksom, så jag fuskade. jag fick gå balansgång, nicka bollar, flyga, kasta snöbollar, åka skateboard, åka snowboard... ja allt möjligt kan man säga. Men det va roligt, och roligast var ju att se Sofie göra det, så man kan ju ana hur roligt dem hade åt mig:O hahaha

Nu är jag hemma, trött som jag blev efter "träningen" haha, ska jag snart lägga mig och se film.
i morgon ska jag äntligen på gosa lite med Emil :)

idag, idag och idag

idag när anna och jag skulle hämta mat höll vi på att åka ner i diket.
idag när anna och jag skulle hämta mat såg vi ingenting
idag när anna och jag skulle hämta mat skrattade vi på oss.


snart ska jag till syster och henrik och lämna en film.
den förra dem fick sög sa dem, tur att det var ett önskemål
från Henrik så jag slipper ta skiten ! haha

kära vänner

Här sitter jag med två puckon.
Anna Furuström och Jonas Eriksson heter dem.

sssstörande



men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud.
ja kan inte ens sitta still. jag måste göra något för att tänka
på annat, men vad fan finns det att göra??????  NADA !

nvdjanva0w49iälö

fick ett sms av Jonas ( antar att det var min söta lilla anna som skrev ) att Erik vann idol. jippppiiiiiiiiii!!  Jag missade ju den på grund av att jag var uppe på slotte och kikade på fotboll. Är det någongång jag tycker det är roligt att se fotboll så är det ju när folk man känner spelar och det var det en hel hög av ikväll. Emil var en av dem som spelade så jag passade på att träffa honom då han inte spelade, fast egentligen var ju han orsaken till att jag åkte dit.. hihihihi.  iallafall så är jag grymt trött nu och hör att sängen ropar mitt namn., dags att lägga sig kanske med andra ord.

I morgon ska jag ner till Anna och gosa med de små liven som kommer :) John och Millie med andra ord. SJÄLVKLART passar jag på att gosa med anna också liksom ;) hahahahh. skämt å sido, men vadå? Att inte träffa Anna på en dag är nästan självmord :o  Om jag inte träffat henne på en hel dag känns det som att det var en evighet sen, känn i känslan, huuuu!


MEN GODNATT!!! 


Magnus har lyckats ...



VILKET SKÄMT !

hahahahahhahaa, paranormal activity!! Ska det vara årets skräckfilm? jag dör vilken kass film. inte nå skräck alls. den va SÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST!!!! Och jag som hade sett fram emot att se den.... tvi fick jag. herregud, ja kan inte sluta klaga, så dåligt va de. Hur kan folk bli rädd av den filmen? ja fattar inte... hahaha

Emil och jag låg och väntade på att det läskiga skulle hända och vips så var filmen slut...  Då satte vi igång The Strangers som var 1000 gånger läskigare och bättre.



Annars så är Emil rätt go' han :)

jippijippijej

hej hej hej hej hej hej hej hej har ni sett på kalendern idag?
jo, det är MALIN idag, så grattis på mig :D

Inte utan dig.

Det är skönt med sovmorgon. Men alltid när jag får sova vaknar jag runt 8 iallafall.  Som jag gjorde idag, men det är skönt det också. slippa stressa. Men det jobbiga är att man är klar nu, en halvtimme före. Vad ska man göra liksom?


det blev ingen skräckfilm igår.. ne det slutade med att vi satt och pratade i timmar istället.  Och det är skönt och roligt, det där ordspårket "man blir som man umgås"  tror jag stämmer rätt bra. Man måste bara umgås med personen tillräckligt länge för att kunna se förvandlingen. Som nu , jag och anna ha blivit så himla lika, tycker lika om allt och ser på saker på samma sätt. Hur kan det komma sig liksom? Vi var helt tvärtemot varandra förut, men i dag ser jag inte sådan stor skillnad på oss. Ja hoppas att alla hittar en sådan bra vän.  Alla borde ha en speciell vän, en bästa vän. Vad vore världen utan Anna liksom??


jag ska laga...


Dagens roligaste:

Viktoria: Magnus !!?
Magnus svarar inte.
Viktoria: MAGNUS?
Alla kollar på magnus, då hade han somnat hahahahaha.
men han vaknade när hon skrek iaf !

Idag är det JAG som ska laga middag... ja, hur tror ni det går?
Pappa vet inte hur man gör min och annas goda kyckling m.sås-rätt.
så jag ska göra den, Soffan och Roffe kommer över hit och då
ska vi bjuda på den, kan ja misslyckas? hahahahah

Sedan kommer Anna upp, vi ska kanske se skräckis! huu.
i morgon ska ja tvinga Emil att se Paranormal Activity med mig,
men han vill faktiskt se den :D Det blir utan text, men vi får överleva.


m o r g o n k u l .. : >

Källa: Fått på mailen från Pelle








inte hela världen...

ja, johi... som att det är hela världen att vi "skolkade" en dag från skolan? ne, det tycker jag verkligen inte. Jag har inte varit borta en hel dag från skolan denna terminen, detta är den första dagen, nog för att jag gått från historian någon gång, men that's it. Så en dag i sundsvall förtjänar jag väl, eller?:D

Iallafall åkte jag, anna , anna-lena och calle dit idag,
och hade en himla bra dag.

jag köpte:
- en mössa
- underkläder
- 2 tunikor
- sjal
- kjol till nyår
- linne
- julklappar

- kudde
- påslakan
- strumpor


ANNA OCH JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT TVKÄNDISAR


Ja, då har man ju gått och blivit TVkändis då. hahahahaha
fick ett samtal från Sofie igår när jag satt hemma hos Emil.
och hon verkligen aaaaaaasgarvade, jag trodde först att
hon grät, men tillslut fick hon fram det hon ville,
att jag och Anna syntes på Ullared på 5an. haahhah.
och hon hade rätt, vi syns lite i bakgrunden när denna kille blir
intervjuad, någon som såg? hahahahahHAHAA

anna till vänster och jag till höger i den vinröda bilen,
hur kan man missa? hahahahahahhaahahahah




Mediahumor...

ja, idag blev det lite Mr. Bean på Kjells lektion.
Mr. Bean is the shit. hahahaha


Lina goes grunge

Grunge är meningen, jag vet inte. Jag gillar inte själva 'grunge'.
men dessa bilder är de jag troligen kommer anväda, johi.

   


irrterande väckning!

finns det något värre än när man ligger och sover middag, också drämmer pappa upp dörren och typ skriker. åtminstone pratar högt och inser inte ens att jag sover så han fortsätter att pratar ! FAN var irriterad jag blir över det ! uscha.. haha.


så nu har jag inte ens lust att äta, för det var det han babblade om.
jag är inte på humör. ja hatar att bli väckt på sådana sätt.




IKVÄLL = BIO !! ; äntligen!

pepparkaksbak

Idag blev det lite pepparkaksbak med Anna och John.
Jag gjorde de finaste må ja säga, vofflor typ ;)
sedan tyckte visst Anna-Lena att min julebock blev
lite tanig.. tänka sig :D






TILL: kära mamma!

Lite efterfrågade bilder från mamma.
Inte de bästa bilderna för att visa håret kanske men du får nöja
dig tills du kommer hit, mamsen.
( VILKET ÄR OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR !!!!!!!! )




yesyesyes

jag säger bara: TACK OCH LOV att Erik gick vidare.

zzZZzzZZZZzzzz ...

men shit. här sitter jag och ögonen svider lite. så trött är jag.
jag väntar på att pappa ska höra av sig så jag kan hämta honom.
Tur det är idol nu så jag har någonting att se medan jag väntar.
Anna har gått för en stund sen, hon var lika trött som mig..
Nu hoppas jag att tove åker faktiskt ! på idol alltså..

imorgon kanske det blir pepparkaksbak med anna och john,
om det nu blev i morgon? kanske på söndag, jag har ingen koll.
senare på kvällen kommer Emil över. Jag ska allt hitta en riktigt bra
film så jag inte somnar.. vilket kan hända himla lätt på kvällen när
jag ser film..  hahah.


i like... and yes.

idag har det pirrat i magen heeela tiden. Den här veckan har varit som en turbulens för min mage, ibland har det pirrat jättemycket och ibland ingenting. Men idag, idag har det varit som värst. det pirrar hela tiden. Ett bra tecken tycker jag, och det känns bra.

jag är den personen som är velig, jag vet inte vad ja känner eller avd jag vill. Det brukar alltid vara så. Och det var så första gången vi träffades också, men ja hade gett mig fan på att jag skulle skita i det och ge det en chans för en gångs skull, och det verkar ju löna sig, jiihoo :)




Pappa ska på julbord på jobbet ikväll så Anna kommer upp hit och äter med mig, vi ska göra den goda kyckling"grytan" med pasta, muuuuuuuums :) Vi ska även se idol och mysa !  japp, så ser min kväll ut.

American Pie -O9

Maggan ljög för en gångs skull inte.
Det har tydligen kommit ut en ny american pie.
Då antar jag att det är bara för mig att ladda ner den
och åka över med filmen till Sofie och Henrik.
En sådan här film har varit efterfrågad från deras sida.


O7.29

undra om jag måste gå och lägga mig lite senare på kvällarna?
jag vaknade kvart över sju idag, och kunde verkligen inte sova längre.
så jag kommer troligen vara jättetrött på den jättelånga och jättetråkiga
historian vi har i eftermiddag.. men men.

dagens inköpslista:

  • läppsyl

lite hit och lite dit

idag kastade Anna potatismjöl i Maggans öga. Dock inte med flit, men roligt var det. jag skratta så jag grät igen. härliga tider detta är alltså. 

Ikväll kommer emil över och vi ska se The Haunting In Connecticut,
det sägs att den ska vara riktigt bra, så man kan ju hoppas :)

skratta så jag gråter; love it!

jag trodde jag skulle dö idag.
jag vet inte ens om det är värt att försöka berätta för ni kommer inte
se det roliga i det iallafall..

jag skrattade så jag grät. när jag slutat och tagit bort mina tårar
tänker jag på det jag nyss skrattade åt och började skratta som
en galning igen, fy fan vad jag älskar att skratta :D :D
Hon kan va rolig ibland den där Anna..

ungefär såhär såg konversationen ut:
Maggan tar min bläckpenna och ska ha sönder den i delar.
Jag: ge fan i pennan maggan
maggan: bla bla bla
jag: det är en polispenna, jävel (försöker genom att hota AHAHHAHAHAA)
maggan ger lägger pennan på bordet, anna tar upp den, sätter ihop den och säger:
anna: Polispenna? "didudidudidu" (låter som en polisbil) och leker med den fram
och tillbaka.

Då brast jag. Då menade hon att pennan var som en polisbil,
så det blev polispenna istället. jag skrattar inombords när jag
tänker på det. FY FAN VAR ROLIGT !!!!!

röv-bert

Nå, har ni sett vårat ( MpO7 ) skolfoto? Jag antar att alla har fått katalogen eftersom jag fick beställa den i efterhand. jag kan medge att jag, anna, maggan och kjell ser ut att ha roligt iallafall.  Men jag säger såhär: whatever...  hellre ser jag så ut än värsta seriös och dum ut. yes yes..

Snart ska jag och pappsen göra varma mackor och jag varm oboy, mycket varmt där. Kanske ett glas jouice på sidan av annars bränner jag väl sönder munnen, eller vad säger ni.

förövrigt så hatar jag min klass...







ELLER? :D :D :D :D

ja, jag älskar dig sis'

Jo nu är jag hemkommen. Det blev en sväng till Emil ikväll eftersom det inte blev någon dans. Vi kanske kör boxning till veckan istället. Är jättenyfiken på hur det är och det skulle nog vara roligt, tror ni inte?

när jag kommer hem säger pappa;
- är du redan hemma?
- jaaaaa, jag har väl skola i morgon?

kan ni se hur skötsam jag är alltså!!


Såg ni förra inlägget, de oseriösa bilderna på min kära syster.
detta fick som jag kommentar från henne:



jag vet dock att hon är mycket ironisk med det....
men jag tror att hon älskar mig lika mycket för det ;)
Lika mycket som jag älskar henne :D <3


ja, hon kan min syster !





                         Modell: Syster Sofie Hultin
Foto: jag


att jag orkar

stövlar, inte stövlar?











inte stövlar får det bli!

RSS 2.0