Nyårshelgen!

Hemkommen från en jättebra helg i Fjällen med Anna, sarah, sanne, ygan, berg och pär. Det var riktigt roligt att få uppleva något annat än ljusdal!! slippa alla dessa jekla problem som alltid kommer upp här i ljusdal. Iaf så satt vi i ygans stuga och chilla på nyårsaftonen, klockan 22.00 kom taxin och hämtade oss. Då åkte vi till en krog som hette trappers eller något. knappt nå folk när vi kom men de bara rullade in folk hela tiden så tillslut var det smackat!
Det var liveband, ett coverband. Riktigt bra var dom. Dansade hela kvällen i princip. Sarah var dock i sin egna lilla värld. När vi skulle hem var det ett jäkla sull hahaha, men roligt ändå.

Lördagen, upp och hoppa. ut och åka skoter.. ja det gick väl sådär.
skoter 1: sarah och ygan
skoter 2: jag, berg - anna sanne och pär på en kälke bakom.
motgång nummer 1: vår skoter började tjuta och hade sig, visste inte vad problemet var. visade sig att de bara var någon kontakt som var glapp.
motgång nummer 2: Ygan och sarah kör fast i snön, kommer inte därifrån förrän vi kom och hjälpte till. och med vi menar jag: berg och pär, vi andra lekte i snön haha.
motgång nummer 3: Vi kör fast på tyyyp samma ställe, dock var det ganska lätt att ta sig därifrån.
motgång nummer 4: Vi kör fast på sjön!! lössnö på sjön och en halvmeter vatten under det. Så kalla och blöta fötter fick iaf jag, pär och berg. Anna och sanne stod där med sina jävla stövlar dom!!! hahahah Tog en jävla tid att få loss skotern, yg och sarah kom efter en kvar kanske och då kommer vi till..
motgång nummer 5: Sarah och ygan hade kört fast på samma sjö en bit bort. Det var alltså därför dom aldrig kom tillbaka, då ringde yg anna och berättade hur det var, men efter ett tag kom dom och tillslut så fick vi upp skotern.

En himla rolig helg om jag får säga de.. har inte en negativ sak att säga.

TACK NI ALLA <3









Fler bilder finner ni på da facebook!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0