Time for a changes

Idag började jag och Kristian
Våra nya liv. Kommer nog vara långa dagar dessa två veckor men de känns som att de kan vara värt det. Rensa kroppen och starta om på nytt efter det
Är målet. Så idag har jag haft de biverkningar man kan få, vilket är illamående och muntorrhet. Ingen irritation än så länge iaf. Har känt mig lite småbakis kan man säga. Och hur Mycket jag än varit emot "dieter" har jag nu kommit in i en svacka och måste få en kickstart därav startade vi med nutrilettdieten. 

Tog den tråkigaste promenadrundan med axo idag. Men eftersom att
Idag är början på de bättre, varför inte välja att gå runt den eviga sjön. 

DAGS ATT FÅ  DISCIPLIN
PÅ SIG SJÄLV IGEN KANSKE!
I love you

Idag är det en sån där dag. 
Då magen har vänta sig ut och in och gråten sitter någonstans i halsgropen. 

Jag drömde om dig i natt. Att jag fick träffa dig, krama dig! Jag kunde inte släppa dig. Jag höll fast dig hela tiden tills jag vaknade. Därför har jag denna känsla idag. Jag vet att det kommer att komma sådana här dagar. Och idag är en sådan dag. 

Något jag är oerhört glad över är att mamma kommer till påsk! Det var nog den bästa nyheten denna vecka. <3
140326Jag älskar dig.
Tre ord vi kanske använder lite för sällan. 


A special place in My heart

           
Denna vecka har varit fylld med sorg och kärlek. 
Det är familjen som har varit i fokus och man har fått tänkt en hel del. Man har märkt mycket vilka som finns där när man verkligen behöver dom. 
Det betyder oerhört mycket att ni visat ert stöd, det värmer verkligen. 

Bilden till vänster är från fina bonuspappas begravning, det är bland de värsta jag varit med om och nu är nästa steg att bearbeta detta och komma ihåg honom för den underbara människan han var! <3 Begravningen var väldigt fin:) 
Bilden till höger är väldigt gamla bilder på barnhögen. Jag är rädd att Sofie kommer ge mig surögat efter det här men det får jag ta helt enkelt! Jag menar, där sitter jag med en stor vanlig t-tröja, kvinnligt! 

           
Bonussyser Amanda har en hund som är den mysigaste någonsin. Hon är dock helt jvla galen när det handlar om pinnar. Ni kanske ser Hennes mördaransikte i bilden här ovan. Men annars så <3
Det är blandade känslor inför morgondagens hemresa. Kommer sakna ihjäl mig efter mamma och alla här nere när vi åker hem medan jag just nu saknar sambon och Anna, Som varit ett enormt stöd hemifrån. <3

“Perhaps they are not the stars, but rather openings in Heaven where the love of our lost ones pours through and shines down upon us to let us know they are happy.” 
 - kom ihåg hur skört livet är. Så ta hand on varandra och uppskatta det du har, man vet aldrig när livet bestämmer sig för att svika. 


RSS 2.0