De senasteUrban har fyllt 50 år och det firades kan jag lova. Det sjöngs, dansandes och dracks. Det blev en del fula snappsvisor också, tur ingen är så himla pryd där ;)

Besökte pappa där hela familjen samlades, Elias tydde sig direkt till killarna. Jag och Sofie fick verkligen kämpa med charmet innan han ville ha med oss att göra. På dom här bilderna hade Kristian precis kommit dit och han blev accepterad på en gång! Haha Nu i veckan åkte jag, Anna och low på minisemester till lows stuga. Galet vad fint det var där! Vi tog oss en båttur, solade, spelade spel, drack lite och åt
God mat. Det var en himla behövlig resa. <3 


Sommarkväll

Här om kvällen sedan gjorde jag, Anna och low middag hemma hos Anna. & efter det spelades det både kubb och skipbo med Martin, Robert och Jon.  Varmt var det så vi kunde sitta ute enda in på natta. En mysig kväll. Tänk att vi känt grabbarna i snart 10 år. Jisses vad tiden går fort!! 


Målarsöndag

Förra året fick henrik i present när han fyllde år att vi skulle måla deras lekstuga och "förråd" någon gång. Snabb som man är målades det idag. Han fick alltså sin present sisådär ett år senare. Men nu är de gjort. Det tog sin lilla tid men man får hoppas att det blev bra resultat. 


Jag hade färg tamefan utspritt på hela kroppen.
 Hur slafsig får man vara?


RSS 2.0