göteborgs resan.

vad dum jag är egentligen som sätter mig och skriver blogg nu när jag varken har lust eller orkar. Men iallafall så kom vi hem från göteborgsresan idag.  så här kommer min lilla dagbok ( så här har ni att läsa... );

Torsdag;  vi kom iväg runt sjutiden ochresan gick jättebra tyckte vi tills vi märkte att vi var i sala :o vi skulle inte ta den vägen direkt, men de tog inge längre tid ändå så mamma och jag hade vår stund då vi var lite irreterad på varandra för jag var stressad och ja tror hon blev irreterad för att ja va så sur och blaha blaha. men vi kom fram till vretstorp där vi sov över i mormors  lägenhet.

Fredag: jag var uppe med tuppen för klockan fem ringde min klocka och sa att jag skulle duscha. så jag väckte anna och sarah vid halv sex, vi åt frukost och for i väg.  vi var framme i tid alltså i gäteborg. hittade rätt okej till Campingen vi skulle bo på. de va ett fint område, och nere vid havet var det hur fint som helst. vi fick ett par grannar, en hög med utländska pojkar sätter upp sina tält bara några meter ifrån vårat när det finns en jätteplätt bredvid dem (?) ialllafall var dem usel på att grilla, och då menar jag verkligen mega usel. När klockan var runt åtta kom vi å¨idén att åka på kvällen till ullared ( eftersom det öppna 7 måste man liksom vara där då ungefär, för det är kö in kan ja lova ) så vi packade ihop våra saker och åkte. Åkte lite vilse där OCKSÅ. inte lätt för oss. men vi hittade rätt tillslut och det var en helvetes natt. huuuuua. vi tänker aldig göra om de igen, tänkte vi då. se hur det blev med det.

Lördag: klockan ringde klockan sex och våra ögon såg helt nerdogade ut pga för lite sömn. men piggare blev vi och det var roligt att gå inne på gekås. dem hade allt möjligt, till ett mycket bra pris. jag hittade; sport-bh, linne, parfym,skor och en ögonbrynskniv, och lite saker till sofie. sedan när vi kände oss klara for vi tillbaka till göteborg men denna gång till  Liseberg delsjön camping. Jag lovar att vi höll på att dö typ 4 gånger. det är as mycket enkelriktat inne i gbg och där kommer ja; nybörjare + turist. usssch  det var en hemst upplevelse. Men vi kom till campingen iallafall och skönt var väl det. Vi fick med el denna gång vilket kändes skönt för då kunde vi ha kylboxen som var som ett minikylskåp :D plus laddare och sådant. Vi hann precis sätta upp den största delen av tältet innan regnet började ösa ner. det slog som spön i backen. Så vi skyndade oss in med alla saker och satte oss och spela kort.
 
Söndag: Shoppingtime. Vi var på stan redan vid halv elva. vi hittade ett stort hus fylld av affärer. rea överallt också. Fick skavsår av mina nya skor för dem var lite förstora så dem glappade. fick gå in på apoteket och köpa skavsårsplåster, kändes mycket bättre. inne i stan handlade jag bl a; brallor, bh, leggins, och en tröj/tunika. tror vi var tillbaka på campingen runt sex då vi grillade hamburgare och hade de mysigt.

Måndag: Liseberg. och jag skojar inte när jag säger att vi satt och gick omkring i minst sju timmar för att Lotta På Liseberg skulle börja. Vi åkte ingenting, så vi gick runt och kollade hur det såg ut, spelade på nå skitsak och satt där publiken skulle sitta så vi skulle få sittplatser, som tur var hade dem "träning" så vi såg ungefär programmet några gånger innan livesändningen. så lite tidsfördriv fick vi där.. vädret var ju helknäppt också. der varierade mellan sol och regn. så vi köpte oss blå-kanin-regnponcho's som höll oss lite torra iallafall. tillslut blev klockan åtta och det började, och programmet var bra och roligt, såg ni då? isåfall kanske ni såg sarah i början av programmet när dem filmar en liten tjej i rosa cowboyhat, hon sitter två rader bakom längst ut. Dock har jag inte sett hela programmet ännu, men det hinns med. Resan hem började redan här. dock vart klockan mycket och jag trött så vi stannade i åmål och sov. I BILEN. tänka er, men de va mycket skönare denna gång, dock kallt ! br.

Tisdag:  Då vaknade vi runt halv 8 så vi for i väg med detsamma. Letade efter matställe när klockan var runt halvelva men vi fick vänta tills vi kom till mora, då var klockan halv tolv kanske. ( då hade vi stannat ocn tankat lite innan också ) vi åt på en pizzeria som för väl godkänt på maten, det är inte många som är lika god som ljusdals men de gick. åkte vidare och vi hade allsång i bilen med bland annat björn rosenström. Efter några timmar ser vi äntligen Ljusdal, hem ljuva hem. Dock kan ja inte påstå att jag längtade hem på det viset för jag tyckte det var så trevligt där.
Jag har till och med packat upp ur min väska och lagt kläder på tvätten, det brukar ta dagar innan jag orkar göra sådant. men jag kände att jag måsta, mot kvällen åkte jag och anna och lämnade Roberts GPS och sedan for vi ner och pratade med mikael och tim. följde med dem till rickards verkstad och såg på när dem mekade med bilen medan jag och anna hade lite annat roligt för oss bland annat fula oss med telefonerna, ha gympa och sitta på en jättestora traktorn som anna trodde skulle välta när hon gick upp för trapporna:o vilken jänta. haha

BILDER KOMMER TROLIGEN I MORGON.
om du inte orkar vänta finns dem på:
www.bilddagboken.se
sök: malinhultin
21 juli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0